Menü

fejléc előnyök

 

Ellenőrzött termékek

Aggódsz amiatt, hogy nem nézheted meg, nem veheted kézbe az ajándékot, amit kiválasztottál? Tartasz attól, hogy nem olyan terméket kapsz, mint amit a képen láttál? Nem tudod élőben megnézni és kipróbálni, ezért nem vagy biztos benne, hogy megfelel majd az elvárásaidnak? Szeretnénk megnyugtatni, hiszen mi a világ legjobb munkahelyén dolgozunk.
És hogy, hogy jön ez most ide?


Képzeld el, hogy van egy egész csapatunk, ahol a kollégáink azért dolgoznak, hogy te csak a legjobb minőségű termékek közül válogathass. Hogy mit csinálnak valójában? Tesztelik a kínálatunkba bekerülő termékeinket! Kipróbálják, hogy működik-e az elektromos dugóhúzó, hogy megfelelő-e a minősége a visszafelé pergő homokórának vagy, hogy kifogástalan-e az íze a „leszarom” tablettának.
Egész jó munkakör ugye?


Természetesen mindezt azért csinálják, mert szeretnénk 100%-ban kiküszöbölni a minőségi hibákból adódó problémákat. Teszt csapatunk által próbára tesszük a termékek használhatóságát, minőségét és csak azután választjuk be a kínálatunkba, ha mindent rendben találtunk. Csak olyan ajándékokat tehetsz a kosaradba oldalunkon, amit mi is örömmel adnánk ajándékba szeretteinknek.

Már csak néhány darab elérhető ezen az áron!