Egyedi utcanév tábla alkalmakra

Egyedi utcanév tábla
Egyedi utcanév táblaEgyedi utcanév tábla
11,900 Ft
Cikkszám: 1724

Webáruházunk egyik legegyedibb ajándék ötlete ez a személyre szabható utcanév tábla. Hagyd a sablonos ajándékokat, lepd meg ismerősöd, családod, szerelmed, valami igazán különlegessel! Szuper meglepetés szülinapra, névnapra, de évfordulóra is.
Legyen az ajándékozottnak saját utcája, természetesen legyen rajta a neve, ami lehet tér, utca, vagy éppen sugárút, alatta pedig születési dátuma vagy éppen aktuális kora kezdő házszámként, majd ezt megspékeljük egy végtelen jellel, a képzetbeli utca számozása ugyanis addig tart.
Ha épp hatvanadik születésnapra szeretnénk valami egyedit, akkor ennek tiszteletére legyárthatjuk a Hatvan településtáblát is, de a lehetőségek tárháza határtalan.
Milyen minőségű táblára készül? Pont ugyanolyanra, mint ami a közterekre kerül, alapja horganyzott lemez. Mérete: 660 x 300 mm.
A termékek gyártása 2-3 munkanapot vesz igénybe, ezután indítjuk el futárszolgálattal vagy személyes átvételi pontjainkra. A választott szöveg a megrendelés folyamán jelezhető a megjegyzés rovatban.

Ár: 11,900 Ft