Beszélő bögre

Beszélő bögre
Beszélő bögreBeszélő bögre
5,450 Ft
Cikkszám: 1369

Üzenj szerelmednek, családodnak, barátodnak, munkatársadnak, főnöködnek meglepő módon. A beszélő bögrére felveheted a saját hangod, majd egy finom kakaó vagy kávé társaságában át is adhatod. Mond el jókívánságaid, érzéseid, ébreszd fel kedvesed egy romantikus reggelivel és egy forró itallal, tedd a bögrét sík felületre és mikor azt felemelik az általad felvett hang lejátszásra kerül.
A bögre alján egy kisebb és egy nagyobb gombot találsz. A kisebbik lenyomásával veheted fel üzeneted a beszélő bögrére, erre összesen 7 másodperced van, a felvétel végét sípszó jelzi. A nagyobbik gomb - ha sík felületre helyezik a bögrét - benyomódik, majd mikor azt felveszik, akkor kezdődik a korábban felvett hang lejátszása. Törlésre igen egyszerű módon van lehetőség: csak csendes környezetben nyomd meg a felvétel gombot. Természetesen a lejátszás funkció ki- és bekapcsolható.
Lehet akár hétfő reggel, ezzel a bögrével és személyes üzeneteddel biztosan mosolyt csalsz bárki arcára.
Ha pedig a munkahelyeden sűrűn lopják el a poharadat, bögrédet, akkor itt az ideje figyelmeztetni a kollégákat... Születésnapi köszöntődet is felveheted.
Akár mosogatógépben is mosható, a rögzítő szerkezet egy egyszerű mozdulattal kivehető, majd mosogatás után visszatehető. Hagyományos bögrének tűnik, elsőre tuti senkinek nem fog feltűnni a turpisság. Romantikus ajándék ötlet férfiaknak.

A csomag az elemeket tartalmazza.

Ár: 5,450 Ft