Sörsisak

Sörsisak
SörsisakSörsisakSörsisakSörsisakSörsisakSörsisakSörsisakSörsisakSörsisak
3,290 Ft
Cikkszám: 1004

Sörsisak, avagy Sörsapka: Vicces ajándék ötlet férfiaknak minden alkalomra.

Nincs mit szépíteni, ez egy Sörsisak. Nevezhetjük sörsapkának is, egy biztos: az igazi partiarcok nélkülözhetetlen klasszikus kelléke, legyen szó szolíd céges partiról, vagy kőkemény házibuliról. Fantasztikus bulikellék, a legjobb nyári fesztiválokra, kerti összejövetekre, szabadtéri rendezvényekre, vagy akár strandra. Egy focimeccs közben kiváló társ lehet, a legmagasabb koncentrációt ígéri, garantáltan nem maradsz le a legjobb gólokról, hiszen nem kell a söröspoharakért, sörösüvegekért kapkodni, nyúlkálni, szem a tévén marad. Tévézés közben pedig szabad kezet ad a távirányítónak. A tapasztalat legtöbb esetben azt mutatja, hogy tűző napon célszerű gyorsan inni, mert hát senki sem szereti a meleg sört, viszont megvéd a napszúrástól. Ha elég gyors vagy, akkor a szélhűtés segít hidegen tartani a söröket. A beépített sörtartóba két dobozos vagy üveges nedűt helyezhetsz, de természetesen alkoholmentes italokkal is működik. A sörsisakban praktikusan megoldott, nagyon komoly szívószálrendszer pedig összeköti, majd egyenesen a megfelelő helyre vezeti a finomabbnál finomabb italokat. Haverok láttán nagyobb biccentéssel történő köszönés nem feltétlen ajánlott, főleg ha poharas, csapolt sörökkel mutatjuk meg sörimádatunkat, de a biztos tartásról belül állítható pánt gondoskodik. Így a sörsisak mindenkire tökéletesen passzol. Utántöltése igen egyszerű, ha ügyes vagy, akár a sörsisak levétele nélkül megteheted.

Vigyázat! Ha túl sokszor töltesz után és még mohó is vagy, akkor könnyen teleportálhatsz úgy, hogy fogalmad sincs hogy kerültél oda, ahol épp találod magad. Bizony, a varázslatos, mágikus sörsisak erre is képes! A nyár slágerterméke, amit nem csodálunk! Kiváló ajándék ötlet az alkoholt kedvelőknek. Ha a sörsapkát használod, többet nem kell aggódnod a söröd miatt, nincs több olyan kérdés, hogy "hol a söröm?", nincs több elveszett, elhagyott sör. Garantált szórakozás viselőjének és annak környezetének. A sörivás még sosem volt ilyen vicces (és könnyű)! Viselés és használata is roppant kényelmes, hiszen kezeid szabaddá válnak...

Újdonság! Már elérhető vidám, kék színben is! Ha kék sörsisakot szeretne, kérjük a megjegyzés rovatban jelezze, ha nem tesz ilyet, akkor bizony pirosat küldünk.

 

 

Ár: 3,290 Ft